hypotheek adviseur
Hypotheek advies

Veel gestelde vragen.

Wij zijn een landelijke hypotheekadviseur. Wij geven hypotheekadvies aan huis, kantoor of via beeldbellen. Je krijgt je eigen, persoonlijke hypotheekadviseur die je gewoon ziet en spreekt op het moment dat het jouw uitkomt. Zo kun je zelf, vanuit je eigen huis, je hypotheek regelen. 

De beste methode om direct met ons een afspraak in te plannen kan via ons afsprakenformulier. Deze vind je direct terug onder deze link : Afsprakenformulier

Om niet in de wacht te hoeven staan hebben wij een oplossing gemaakt waarbij je een afspraak direct kunt annuleren dan wel een nieuwe afspraak kunt inplannen. Deze vind je terug op : Afspraak verzetten of annuleren.

Om een zo goed mogelijk hypotheekadvies te kunnen geven werken wij samen met heel veel banken. Maar liefst 30 stuks. Op deze manier heb je altijd de keuze uit de hypotheekverstrekker die het beste bij jou past.

Wij regelen alles voor je. Van een goed advies tot aan het passeren bij de notaris. En tussendoor blijven wij jouw aanspreekpunt. 

Ja. Wij zijn een zelfstandige adviesorganisatie en niet gebonden aan een bank of verzekeraar. Het maakt ons ook niet uit waar je uiteindelijk voor kiest. Wij vinden een goed en passend advies het belangrijkste.

Advies.nl is bedacht door 3 mensen. Robin, Maarten en Jorrit. Allemaal hebben we onze eigen kwaliteiten. De één is goed in programmeren, de andere is dol op het neerzetten van een goede klantreis. Heel simpel: Hoe kunnen we zorgen dat jij als klant de beste én fijnste ervaring hebt in het af- of oversluiten van jouw hypotheek. Dat is ons doel, waar we iedere dag hard voor werken.