hypotheek adviseur
Hypotheek advies
Hypotheek aflossen

Hypotheek aflossen

Een hypotheek is een vorm van een lening. Je moet het geleende bedrag binnen een termijn van 20 of 30 jaar terugbetalen. Dit heet aflossen. Je kunt er ook voor kiezen om meer af te lossen dan het maandelijks overeengekomen bedrag. Je betaalt je lening dan extra, versneld of vervroegd af. Met veel hypotheken kun je tot 10% per jaar aflossen zonder kosten.

Hypotheekadvies voor hypotheek aflossen


Het hangt van je persoonlijke situatie en het soort hypotheek af of het verstandig is je hypotheek versneld af te lossen. Onze adviseur bespreekt graag je behoeften persoonlijk met je. We verdiepen ons in je leven, zodat we de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin je je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons je terugbellen.

Een passende hypotheek voor een hypotheek aflossen


Voor elke situatie is er een geschikte hypotheeksoort. Wil je na vervroegde aflossing van je hypotheek nog steeds een nieuwe hypotheeksoort afsluiten? Dan is het handig om een aantal zaken op een rijtje te hebben. Om tot een advies te komen dat bij je past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je je hypotheek(rente) te berekenen en beantwoorden we mogelijke vragen.

Hypotheek aflossen