hypotheek adviseur
Hypotheek advies
Nationale Hypotheek Garantie wijzigingen in 2022

Hypotheek afsluiten

Wil je een huis kopen of zoek je extra financiering voor een verbouwing, een nieuwbouwproject of een tweede (vakantie)huis? Dan sta je op het punt een hypotheek af te sluiten. Het bedrag van je maximale hypotheek hangt van veel verschillende dingen af.

Als je een hypotheek neemt, kan het bedrag dat je leent maximaal 100% van de woningwaarde zijn. De extra kosten die je maakt, zoals taxatiekosten, notariskosten of de kosten van een hypotheekadviseur, moet je zelf financieren. Onze erkende hypotheekadviseurs denken daarom graag met je situatie mee.

Hypotheek advies


Wil je weten welke vorm van financiering bij je persoonlijke situatie past of wil je meer informatie over een bepaalde hypotheekvorm? Onze adviseur bespreekt je behoeften graag persoonlijk met je. We verdiepen ons in je leven, zodat we je de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin je verkeert. Bel ons voor een afspraak of laat ons je terugbellen.

Een passende hypotheek


Voor elke situatie is er een geschikte hypotheeksoort. Of je nu op het punt staat je eerste huis te kopen of op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiehuis. Voor je een hypotheek kiest, is het nuttig te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je je hypotheek(rente) te berekenen en beantwoorden we mogelijke vragen.

Hypotheek afsluiten