hypotheek adviseur
Hypotheek advies
Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Je sluit een hypotheek af voor 20 tot 30 jaar, terwijl er een kans is dat je persoonlijke situatie verandert. Past je huidige hypotheekvorm niet meer bij je? Of is de hypotheekrente verlaagd en wil je lagere maandelijkse betalingen? Dan kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten. Dit betekent dat je je huidige hypotheek vervroegd aflost om een nieuwe hypotheek af te sluiten bij een andere hypotheekverstrekker. Houd er rekening mee dat er vaak kosten verbonden zijn aan het oversluiten van je hypotheek.

Hypotheekadvies voor hypotheek oversluiten


Wil je weten of herfinanciering van je hypotheek in jouw persoonlijke situatie zin heeft? Onze adviseur bespreekt graag je behoeften persoonlijk met je. We verdiepen ons in je leven, zodat we je de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin je je bevindt. Bel ons voor een afspraak of laat ons je terugbellen.

Een passende hypotheek voor oversluiten


Voor elke situatie is er een geschikte hypotheeksoort. Wil je verbouwen of duurzamer maken en meer ruimte binnen je hypotheek? Dan kan het interessant zijn om de herfinanciering van je hypotheek verder te onderzoeken of om een renovatie hypotheek te bekijken. Voordat je een hypotheek kiest, is het nuttig te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je je hypotheek(rente) te berekenen en beantwoorden we mogelijke vragen.

Hypotheek oversluiten