hypotheek adviseur
Hypotheek advies
Verander van hypotheek

Verander van hypotheek

De kans is groot dat je je hypotheek al 20 of 30 jaar hebt afgesloten. Maar je leven verandert in de loop der jaren en een hypotheek moet passen bij je persoonlijke situatie. Betaal je momenteel veel rente, heb je nog een beleggingshypotheek of verandert je persoonlijke situatie waardoor je van hypotheekvorm wilt veranderen? Dan kan het interessant zijn om te zien of je je hypotheek kunt omzetten of oversluiten. Het is goed te weten dat aan het eind van de rentevaste periode het veranderen van je hypotheek geen kosten met zich meebrengt.

Hypotheek advies


Weet je welke vorm van financiering bij je persoonlijke situatie past en wil je meer informatie over een bepaalde hypotheeksoort? Onze adviseur bespreekt graag je behoeften persoonlijk met je. We verdiepen ons in je leven, zodat we je de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin je verkeert. Bel ons voor een afspraak of laat ons je terugbellen.

Een passende hypotheek


Voor elke situatie is er een geschikte hypotheeksoort. Of je nu op het punt staat je eerste huis te kopen of op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiehuis. Voordat je een hypotheek kiest, is het handig een aantal zaken op een rij te hebben. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je je hypotheek(rente) te berekenen en beantwoorden we mogelijke vragen.

Verander van hypotheek