hypotheek adviseur
Hypotheek advies
Vraag een hypotheek offerte aan

Vraag een hypotheek offerte aan

Weet je al welke hypotheek je wilt? Dan vraag je samen met je hypotheekadviseur een offerte aan bij een hypotheekverstrekker. Na het indienen van de juiste gegevens, zoals loonstrookjes, werkgeversverklaring, taxatierapport en de koopovereenkomst, krijg je een hypotheekofferte. Een hypotheekofferte is een bindend aanbod waarin het financieringsbedrag, de hypotheekvorm, de looptijd en de rentevoet vermeld staan.

Na ondertekening is de offerte vaak twee tot zeven maanden geldig. Voordat de offerte vervalt, moet je naar de notaris om de hypotheekakte te ondertekenen. De precieze passeerdatum kun je vinden in de hypotheekofferte die je van je geldverstrekker kreeg. Heb je een offerte getekend maar wil je die later annuleren? Dan kunnen er kosten aan verbonden zijn. Deze bedragen vaak 0,5% of 1% van de hypotheeksom of een vast bedrag rond de €500 tot €750. Onze erkende hypotheekadviseurs denken graag met je mee.

Persoonlijk advies voor de juiste hypotheekofferte


Wil je meer informatie over het ontvangen, ondertekenen of annuleren van een hypotheekofferte? Onze adviseur bespreekt je situatie graag persoonlijk met je. We verdiepen ons in je leven, zodat we je de financiële zekerheid kunnen bieden die past bij de levensfase waarin je verkeert. Bel ons voor een afspraak of laat ons je terugbellen.

Een geschikte hypotheekofferte


Voor elke situatie is er een geschikte hypotheeksoort. Of je nu op het punt staat je eerste huis te kopen of op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiehuis. Voor je een hypotheek kiest, is het nuttig te weten wat de mogelijkheden zijn. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je je hypotheek(rente) te berekenen en beantwoorden we mogelijke vragen.

Vraag een hypotheek offerte aan