hypotheek adviseur
Hypotheek advies
Wat kost een hypotheekadviseur?

Wat kost een hypotheekadviseur?

De financiering van je huis moet passen bij de levensfase waarin je verkeert. Een hypotheekadviseur van Deterink kan je daarbij helpen. In een gratis oriëntatiegesprek maken we kennis met elkaar en brengen je wensen en behoeften in kaart. Daarna begeleiden we je stap voor stap om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past door je hypotheek(rente) te berekenen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Natuurlijk hangt het van de kwestie en het extra werk af, maar de kosten voor een persoonlijke hypotheekadviseur liggen meestal tussen € 1.500 en € 3.000. Het is belangrijk van tevoren te weten dat je de kosten voor een hypotheekadviseur zelf moet financieren en ze niet in je hypotheek kunt opnemen. Een kleine meevaller is dat de kosten voor hypotheekadvies aftrekbaar zijn. De kosten die je maakt voor advies over verzekeringen bij de hypotheek zijn echter niet aftrekbaar.

Persoonlijk advies van de hypotheekadviseur.


Wil je meer weten over Deterink en hoe een van onze persoonlijke adviseurs je in jouw situatie kan helpen? We maken graag (gratis) kennis met elkaar in een online oriëntatiegesprek. Zo leer je je persoonlijke adviseur kennen en kunnen we met je situatie meedenken. Samen bekijken we je mogelijkheden en de mogelijke stappen in het hypotheekproces. Daarna delen we de schatting van de kosten van het hypotheekadvies proces op transparante wijze met je. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen we gerichte hulp bieden bij eventuele vragen over het hypotheekadvies proces.

Een geschikte hypotheekadviseur


Voor elke situatie is er een geschikt type hypotheek. Of je nu op het punt staat je eerste huis te kopen of op zoek bent naar een tweede hypotheek voor een vakantiehuis. Voor je een hypotheek kiest, is het nuttig een aantal zaken op een rijtje te hebben. Om tot de hypotheek te komen die het beste bij je past, bekijken we je persoonlijke situatie, helpen we je je hypotheek(rente) te berekenen en beantwoorden we mogelijke vragen.

Wat kost een hypotheekadviseur?