Actuele hypotheekrente Nationale Nederlanden

U wilt geld lenen voor een huis en bent op zoek naar een hypotheek die bij u past. Uw persoonlijke situatie speelt daarbij een belangrijke rol. Een adviseur kan u helpen bij het kiezen van de juiste hypotheekvorm. U kunt kiezen uit een van de onderstaande vormen. Wilt u met een nieuwe hypotheek in aanmerking komen voor hypotheekrenteaftrek? Dan kunt u alleen kiezen tussen een Annuïteitenhypotheek en een Lineaire Hypotheek.

U kunt de status en stappen van uw aanvraag volgen in Mijn Hypotheekaanvraag. U kunt zien hoe lang elke stap duurt, wat wij per stap voor u doen en wat u zelf kunt doen met uw adviseur. Om uw hypotheekaanvraag te volgen, logt u in op mijn.nn, uw persoonlijke en beveiligde online omgeving. U ontvangt hiervoor een aparte e-mail.

Vaste bruto maandlasten bestaande uit rente en aflossing
De verhouding tussen rente en aflossing verandert gedurende de looptijd. In het begin is het aflossingsdeel klein en het rentedeel groot.
De aflossing vermindert de hypotheekschuld
Het belastingvoordeel neemt tijdens de looptijd af omdat u minder rente betaalt
De hypotheek is aan het einde van de looptijd afgelost
5 sterren van MoneyView: hoogste score

U betaalt rente en hoofdsom. U lost elke maand een vast bedrag af.
Dalende bruto maandlasten omdat u steeds minder rente betaalt
De hypotheek is aan het einde van de looptijd afgelost
5 sterren van MoneyView: hoogste score

U betaalt elke maand alleen hypotheekrente
Geen automatische aflossing of vermogensopbouw tijdens de looptijd
Hypotheekschuld aan het einde van de looptijd volledig af te lossen uit eigen middelen

Vast maandbedrag bestaande uit rente en spaarbedrag
Belastingvrij sparen om uw hypotheek af te lossen
Loyaliteitsbonus op spaarrente tot 10%
Hypotheek aan het einde van de looptijd aflossen met spaargeld

Met de Flexibele Lening Hypotheek heeft u geld geleend tegen een aantrekkelijke rente. U kunt opnemen en aflossen wanneer het u uitkomt. Zo profiteert u van optimale financiële vrijheid én van de aantrekkelijke rente die een hypotheek biedt.

Oversluiten van een hypotheek

Actuele hypotheekrente

Ik wil hypotheekadvies

Maandelijkse lasten
Zolang u niets opneemt, betaalt u geen rente. Nadat u geld heeft opgenomen, brengen wij rente in rekening over het opgenomen bedrag. Eén keer per jaar stellen wij het rentepercentage opnieuw vast. Dit doen wij op basis van het dan geldende rentepercentage. U krijgt van ons bericht als wij de rente hebben aangepast.

Rente klassen
Bij een Flexibel Lenen Hypotheek rekenen wij voor het bepalen van de renteklasse met de kredietlimiet. Dat is het maximale bedrag dat u kunt opnemen. Als u uw Flexibele Lening Hypotheek opneemt of aflost, verandert de kredietlimiet niet en verandert de tariefklasse van uw hypotheek dus ook niet. De verhouding hypotheek/huiswaarde verandert wel als u uw Flexibele Lening Hypotheek volledig aflost en beëindigt. Valt uw hypotheek door het beëindigen van uw Flexibel Krediet Hypotheek in een andere renteklasse? En is de huidige risicopremie die bij die renteklasse hoort lager dan uw huidige premie? Dan passen wij uw risicopremie automatisch aan. Uw rente gaat dan omlaag.

Nationale Nederlanden Hypotheekrente