Actuele hypotheekrente Woonnu

Woonnu maakt duurzaam wonen aantrekkelijk voor iedereen. Wij belonen u met een rentekorting van 0,10% voor energielabel B, 0,20% voor label A en zelfs 0,25% voor een nul-op-de-meter woning! Daarnaast bieden wij alle rentevaste periodes van 1 tot 30 jaar. En wij helpen u graag bij het verduurzamen van uw woning, van G tot A.

Woonnu beloont duurzaam wonen door u een rentekorting te geven die gekoppeld is aan het energielabel van uw woning. Hoe groener het label, hoe hoger de korting! Onze duurzaamheidskorting is een korting op je rentepercentage, waardoor je maandelijkse hypotheeklasten lager worden. Als u tijdens de looptijd van uw hypotheek uw huis verduurzaamt en uw huis daardoor een beter energielabel behaalt, krijgt u de korting die past bij het huidige label en kunnen uw hypotheeklasten dus nog verder dalen. De korting geldt over de gehele looptijd en de gehele hypotheek.

U kunt uw woning op veel verschillende manieren verduurzamen. Maar wat houdt elke maatregel in? Wat zijn de baten, de kosten en wat levert het eigenlijk op? Woonnu helpt u graag bij het beantwoorden van deze vragen. Klik op de + in de woning en lees meer over de duurzame maatregel en de bijbehorende investering en opbrengst.

Woonnu is een aanbieder van hypotheken op de Nederlandse markt. Woonnu biedt een heldere hypotheek met een focus op duurzaam wonen. Onze missie is om de Nederlandse woningmarkt te verduurzamen. Daarom belonen wij onze klanten voor duurzaam wonen of het verduurzamen van hun woning met een oplopende rentekorting vanaf energielabel B. Duurzamer wonen begint nu.lees meer De toekomst is nu. Daarom nu. nu wonen.

Woonnu hypotheekrente